Virtuve ir vieta, kur mēs pavadām daudz laika, gatavojot ēdienu. Šajā telpā ir nepieciešama rūpīga tīrīšana, taču ir dažas lietas, par kurām bieži vien aizmirstam.
Kādas lietas virtuvē mēs aizmirstam iztīrīt?
Tosteris
Kā norāda tīrīšanas eksperts Dejans Dimitrovs, ir svarīgi pārbaudīt, vai tosteris ir jātīra, apskatot maizes caurumus.
Noteikti vispirms ar sausām rokām atvienojiet tosteri no tīkla, pēc tam izņemiet paplāti un izmetiet drupatas izlietnē vai atkritumu tvertnē.
Izmantojiet sausu zobu birsti, lai iztīrītu maizes caurumus un noņemtu lielās drupatas, pēc tam veiciet standarta skalošanu ar trauku mazgāšanas līdzekli, lai atbrīvotos no lipīgiem traipiem.
Cepeškrāsns cimdi
Pat ja cepeškrāsns cimdi no ārpuses izskatās tīri, to spraugās var sakrāties visdažādākie mikrobi.
Eksperts iesaka tos mazgāt katru nedēļu, pirms sūtīšanas mazgāt, pārliecinoties, ka ir izlasīta kopšanas etiķete, īpaši, ja tie ir silikona.
Lasi vēl: Kā izvēlēties labu hurmu, un kāpēc tā ir tik noderīga
“Var būt noderīgi iepriekš uz 10 minūtēm iemērkt cepeškrāsns cimdus šķīdumā, kas sastāv no vienas ēdamkarotes trauku mazgāšanas šķidruma un vienas ēdamkarotes sodas,” ziņo eksperts.
Ja neesat pārliecināts, vai jūsu cepeškrāsns cimdus var mazgāt veļas mašīnā vai ja jums ir nepieciešama ļoti dziļa tīrīšana, vienmēr varat tos aiznest uz profesionālu mazgātavu.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- ”Teica, ka Zviedrijas kvalitāte ir nevainojama…” Es pārgriezu jauno boileri un kā ir patiesībāby Rinalds Bergmanis
- Džūlija Vanga atklāj, kāpēc patiesībā aizgājušie radinieki parādās mūsu sapņosby Rinalds Bergmanis
- Vien 50 gados uzzināju, ka kartupeļus esmu cepusi nepareizi – kaimiņš / šefpavārs iemācīja knifiņus un tagad tie garšo daudz labākby Rinalds Bergmanis